Cookova Ostrva – Udhëtim

Origjinal: The Cook Islands – Travel Të gjitha informatat në lidhje Cookova Ostrva – http://www.ck Auf deutsch En français aussi SHPEJTË rrugës për në Ishujt Kuk, është, sigurisht, nga ajri. Më romantik është nga oqeani të pasagjerëve. Në qoftë se ju keni mjaft kohë dhe wherewithal metoda më e mirë është me siguri me jaht. Atëherë ju …

Tokësore Vertebrorësh. Stegocephalians: Tetrapods dhe të tjera shifror-duke vertebrorësh

Origjinal: Terrestrial Vertebrates. Stegocephalians: Tetrapods and other digit-bearing vertebrates Michel Laurin Modifikuar nga Carroll (1995), Laurin dhe Reisz (1997), dhe Laurin (1998a-c). Pozita e Whatcheeria vijon Lombard dhe pjesët përbërëse të tij (1995). Pozita e dobët e njohur Devonian taxa (ato në të cilat prania e shifra është e pasigurt: Elginerpeton, Metaxygnathus, Ventastega, dhe Hynerpeton) ndjek …

Robotike Laborator

Origjinal: Robotics Laboratory Departamenti i Shkencave Kompjuterike | Iowa Shtetit Universiteti Mirë se vini në Robotike Laborator   Mirë se vini në Robotike në Laborator ISU! Ne jemi një energjike e grupit që heton problemet themelore në robotike me përpjekjet e balancuar mes pyetjet teorike dhe eksperimentale demonstrata. Tona aktuale hulumtimi është përqëndruar në fizik, dukuria …

Armen-Turke Konfliktit

Origjinal:  Armenian-Turkish Conflict Fjalimi i dhënë nga Dr. Justin McCarthy në gjuhën turke Grand Kuvendi Kombëtar 24 mars, 2005 Historia OSMANE KRAHINAVE Konflikti në mes të Turqve dhe Armenians nuk ishte e pashmangshme. Dy popujt duhet të ketë qenë miq. Kur Lufta e parë Botërore filloi, Armenians dhe Turqit kishin jetuar së bashku për 800 …

Nga Anarkia për të Optimizuar

Origjinal: From Anarchy to Optimizing Zhvillimi I “Software”, Korrik 1993 Më të vogël të projekteve softuerike, të programit të cilësisë është përcaktuar kryesisht ngaaftësitë e një apo dy programuesit që të ndërtuar programin. Në të mesme dhe të mëdhaprojektet, cilësia është edhe fort të prekur nga procesi i zhvillimit të në kuadër të të cilave programuesve …

Richard Swinburne – shkurtër intelektuale autobiografi

Origjinal:  Richard Swinburne – short intellectual autobiography Fillova tim të jetës akademike në Universitetin e Oksfordit, me universitare (1954-7) dhe i diplomuar (1957-9) bachelor në filozofi dhe pastaj diplomën në teologji (1959-60). Gjatë periudhës si një universitare unë zhvilluar time të qëndrueshme në interes të gjithë qendrore problemet e filozofisë, dhe sidomos në çështjen nëse …

Një Program Java

Origjinal: A Java Program HYRJE Në këtë mësim, ju do të mësojnë çfarë e bën Java tillë një hit me programuesit, çfarë komponentët në botën e Java, si të ndërtoni një aplikacion Java duke shkuar nëpërmjet “Edit, Hartojë, të Ekzekutuar” procesi. PSE JAVA? Java është një gjuhë programimi e ndërtuar për epokën e Internetit. Ajo ishte …

Bazuar në shkollë Inservice Seminaret për Mësuesit

Origjinal: School-based Inservice Workshops for Teachers Tom O’Haver Profesor Emeritus Universiteti i Maryland në Kolegj Park http://terpconnect.umd.edu/~toh/ toh@umd.edu Maria O’Haver Mësuesi Në Pension Montgomery Qarkut Shkollat Publike http://terpconnect.umd.edu/~toh/mary.html ohaverma@verizon.net 1. Përmirësuar Imazhin e kam: Fitimin, Rritjen, dhe Duke Përdorur Imazhet Dixhitale – Bazat (2005) http://terpconnect.umd.edu/~toh/image/ Se si të përdorin një aparat fotografik dixhital dhe skaner; …

macOS Thesare të Fshehura: Dominojnë në bankën e të Akuzuarve

Origjinal: macOS Hidden Treasures: Dominate the Dock nga Josh Centers Në bankën e të Akuzuarve ka qenë një bërthamë aspekt të Mac përvojë që të hershme të ditë e Mac OS X. Në fakt, e të Akuzuarve në fakt daton Mac OS X, pasi ajo ishte edhe shquar në NeXTSTEP. Kjo tregon hapur aplikimet, ofron një …

Decompiler Design – Hyrje

Origjinal: Decompiler Design – Introduction Hyrje Decompilation është një formë e kundërt inxhinieri e programeve kompjuterike. Qëllimi i saj është për të kthyer një përpiluar binary file në një burim file. Një mund të dëshironi të bëni këtë për disa arsye, si për të kuptuar se si punon programi, ose të përpiqet për të ndryshuar një …